Hvor farligt er skimmelsvamp?

Der er masser af sager og undersøgelser der underbygger risikoen ved ophold med skimmelsvamp igennem både kortere og længere perioder.

Lunge- og Allergiklinikken i København, estimerede i 2014 at der var omtrent 300.000 alene i Danmark der blev syge af skimmelsvamp.

(Se artikel her)

Symptomer på skimmelsvamp:

  •  Træthed
  •  Hovedpine
  •  Åndedrætsbesvær

Sygdomme forsaget af skimmelsvamp

Hvis du er uheldig, kan de give dig hududslæt, kløende øjne, tilstoppet næse og påvirke din hukommelse og koncentrationsevne. De kan også give mere diffuse symptomer som hovedpine og træthed eller en større tilbøjelighed til infektionssygdomme som for eksempel halsbetændelse. Du er især udsat, hvis du forvejen har astma, høfeber eller allergi.

Symptomerne kan ende med at udvikle sig til deciderede livstruende sygdomme, som indbefatter diaré, synsbesvær, svimmelhed, og lignende.

Historien her om Louise, er godt eksempel på at skjult skimmelsvamp kan være til stor fare for dit og din families helbred.

Skimmelsvamp kan have flere symptomer, såsom:

Træthed

Hovedpine

Åndedrætsbesvær

Allergi symptomer

Skjult for øjet

Desværre er det sådan i mange tilfælde, at skimmelsvampen kan være skjult for det blotte øje. Dette betyder at man ofte ikke ved om man reelt har et problem før end at der er lavet et destruktivt indgreb.
Dette betyder også at der desværre er massere der kommer til at købe ejendomme med skjult skimmelsvamp i en sådan grad, at de bliver sygemeldte af dette.

Læs historien her om Dennis, der ville købe en ejendom, men endte med at blive syg af at være i ejendommen. 

Der findes som sagt utallige historier om disse sager, og fælles-nævneren for dem alle sammen er at der er tale om skimmelsvamp der gør en eller flere personer så syge, at de ikke kan passe arbejde eller andre forpligtigelser.

Hvorfor vælge os

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Service til tiden

Vores mål er at yde dig en perfekt service, som altid er til tiden, og som er af den højeste kvalitet.

Professionel konsultation

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker gerne ud, når det brænder på hos dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Send os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi er ledige 24/7!